Betalning & Leverans - www.hockeytown.se

  Betalning & Leverans

  Nedan finner du information om betalning och leveransvillkor.

  1. Betalning

  När du handlar i vår webshop erbjuds du 4 olika betalsätt.

  1.1 Klarna Faktura - 14 dagar

  När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid hem varan innan du betalar.
  • Betalningstid - alltid minst 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning.

  1.2 Klarna Konto

  Konto - Betala i din egen takt

  När du betalar via Klarna konto kan du betala i din egen takt. Du betalar valfri summa per månad. Det lägsta belopp du kan betala är 1/24 av beloppet som återstår och inte mindre än 50 kr varje månad. Du kan när du vill betala hela det återstående beloppet. En administrationsavgift om 29 kr tillkommer på fakturan.

  Fast Delbetalning

  Fast delbetalning från Klarna innebär att du delar upp din betalning på 6, 12 eller 24 månader. Du vet från början vilken din månadskostnad blir – och du vet när du har betalat klart.

  Vid fast delbetalning beräknas räntekostnaden på det totala utestående beloppet, vilket betyder att månadskostnaden blir högre den första månaden och lägre den sista månaden.

  Vid köptillfället tar Klarna en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.


  1.3 Kortbetalning

  Hos oss kan du känna dig trygg när du handlar med kort. Vi samarbetar med DiBS, som är en ledande leverantör av betaltjänster via internet. Varje transaktion i vår webshop sker genom en krypterad koppling till deras betalväxel. DIBS är representerat i 20 länder med fler än 15.000 kunder. De har sedan starten genomfört över 1 miljard transaktioner.

  1.4 Postförskott

  Postförskott är ett enkelt och tryggt sätt för dig som kund att handla på internet. Vi skickar varan till ditt närmaste postombud och du betalar först när du hämtar ut din vara. På alla ordrar med betalsätt postförskott tillkommer en postförskottsavgift på 63 kr inklusive moms. Observera att Hockeyklubbor kan enl. Postens nya regler, EJ levereras mot postförskott, då klubbans längd överskrider produktmåtten för postombuden.

  2. Leverans

  2.1 Fraktvillkor och Fraktfritt

  När du handlar hos oss ingår alltid moms i det angivna priset. Du kan alltid se delen moms i Kassan och på din orderbekräftelse. Frakt om 79 kr tillkommer på alla ordrar under 3500 kr. Ordrar över 3500 kr levereras fraktfritt. Du kan alltid se uppe till höger under kassan på aktuell sida i webshopen hur mycket som saknas till fri frakt. Så fort din order överstiger 3500 kr tas frakten bort automatiskt i kassan.

  2.2 Leveranstid

  Normal leveranstid är 1-5 arbetsdagar. Vi gör alltid allt vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, så att du som kund ska få hem din vara så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid om vi får vänta på varan från våra leverantörer.

  2.3 Order och Leveransbekräftelse

  När vi har tagit emot din order får du automatiskt en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en leveransbekräftele via e-post när din order är packad och lämnar vårt lager. Den indikerar att ditt/dina paket är överlämnat till vår speditör för vidare transport till dig.

  2.4 Transportskador

  Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att kontakta oss per telefon eller e-post. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och en anmälan skall göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde märkt skadan. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. Tänk på att inte lösa ut paket med synliga fel som kan ha påverkat skicket på varan ni beställt. Gör i så fall en reklamation direkt på utlämningsstället och be dem skicka tillbaka paketet till oss och skriva anledningen till returen på paketet.

  2.5 Hämta Själv i Butik

  Har du inte möjlighet att hämta ditt paket på postombudens öppettider eller vara hemma på speditöternas leveranstider så kan du välja att hämta dina produkter själv i vår butik när det passar dig. Så fort vi har tagit fram och ställt undan din/dina beställda produkter får du en bekräftelse per e-post, så att du inte åker till oss i onödan. Vår butik ligger på Axgatan 2, 653 43 i Karlstad.

  Har du fler frågor angående våra leverans och betalningsvillkor är du välkommen att kontakta oss per telefon eller mail.

  Vid frågor om din faktura och klarna tjänster hänvisar vi till deras kundservice som du hittar Här

  Nyheter

  2012-08-02

  Exempel nyhet 1

  Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
  2012-08-02

  Exempel nyhet 2

  Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
  Erbjudanden
  En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
  Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
  För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
  Storsäljare
  Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.